tjänster - företag

INAB har de stora företagets kapacitet och det lilla företagets flexibilitet. Den kombinationen ser vi som en av våra främsta styrkor.

 

Genom åren har vi gjort många jobb åt lokala företag och bostadsrättsföreningar, från att byta tak till att renovera badrum. Vi har också utfört nyproduktioner, till exempel av stugor åt Tottbringen AB i Åre. Hos oss är inget jobb för litet eller för stort. Och oavsett uppdragets storlek så är det alltid kvaliteten som är viktigast.

Det är våra duktiga hantverkare som står för kvalitetsgarantin. På INAB lever vi efter filosofin att man ska göra det man är bäst på, istället för att alla ska kunna allt. Alla våra hanterkare är därför specialiserade på just sitt område. De bästa murarna murar, de bästa mlålarna målar och de bästa kakelsättarna sätter kakel. 

Det är så vi på INAB skapar kvalitet!

Som ägare till Lövsta Förvaltnings AB och Bil AB Sandström & Ljungqvist kan vi konstatera att INAB utför byggarbeten av god kvalitet. INAB är ett byggföretag som utmärker sig genom stort ansvars-tagande, duktiga medarbetare och gedigen erfarenhet. INAB:s flexibilitet och mångsidighet passar oss bra, det gör att byggnationerna flyter smidigt. Vi kan varmt rekommendera INAB till andra kunder."

INAB har under denna tid utfört sitt arbete till vår fulla belåtenhet. Arbetet har färdigställts enligt tidplan och en löpande dialog har förekommit om de ändringar som ska genomföras. INAB har också varit ett föredöme när det gäller processen offert-utförande-fakturering, där ett mycket ärligt förhållningssätt genomsyrat hanteringen."

För oss inom Tottbringen AB har hög leverans- och byggkvalitet varit de viktigaste parametrarna vid valet av byggentreprenör. Valet av INAB som totalentreprenör var därför enkelt och projektet sker i ett nära samarbete mellan bägge parter."

Christer Ågren, VD
Lövsta Förvaltning AB
 

Peter Ågren, VD
Bil AB Sandstöm & Ljungqvist

Linus Loveblad, VD
Woolpower

Mattias Rosenberg, Projektansvarig
Tottbringen AB